İSTİNYE ANADOLU LİSESİ

WEB https://istinyeanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Darüşşafaka Mah. Çağdaş Sok. No3 Sarıyer / İSTANBUL
VİZYON : İstanbul Sarıyer İstinye Anadolu Lisesi Müdürlüğü Olarak; Atatürk İlke Ve İnkılapları Doğrultusunda Türk Milli Eğitim Sitemi’nin Çağdaş Gelişmesinde Etkili Olan, Bilim Çağının Gerektirdiği Bilgi, Beceri Ve Davranış Özelliklerini Gösteren Yansımalar Yapan, Çevresi İle Birlikte Ülkemizin Kalkınmasında Etkili İnsan Gücünü Üreten Bir Merkez Olmaktadır.
MİSYON : Okulumuzda; Milli Eğitim Sitemi’nin Genel Amaç Ve Temel İlkeleri Doğrultusunda, Milli Birlik Ve Bütünlük İçinde, Çevresi İle Birlikte Ülkemizin Ekonomik, Sosyal Ve Kültürel Kalkınmasında Nitelikli İnsan Gücü Katkısını Yapan, Eğitim Ve Öğretim Sürecine Yön Veren, Bağlı Kurumların Ve Çalışanların Etkinlik Ve Verimliliklerini, Çalışan Ve Hizmet Alanlarının Memnuniyetlerinin Artırılması Ve Geliştirilmesini Sağlamaktır.
BAŞARILAR : Güncellenecektir.

Saatler : 08:30 15:30
Isınma : Doğalgaz - Kalorifer
Servis :
Ulaşım : ◦İETT 40T - İSTİNYE DEREİÇİ-TAKSİM ◦İETT 29M2 - HACIOSMAN METRO-FERAHEVLER ◦İETT 41SF - SARIYER-F.S.MEHMET MAHALLESİ ◦İETT 29M1 - HACIOSMAN METRO-FERAHEVLER ◦İETT 29Ş - İSTİNYE DEREİÇİ - ŞİŞLİ ◦İETT 22 - İSTİNYE DEREİÇİ - KABATAŞ ◦İETT 47L - HACIOSMAN METRO - BİNEVLER * İETT 29GM - MASLAK GAZETİCELER SİTESİ - 4. LEVENT *METRO
Yerleşim Yeri : Darüşşafaka Mah. Çağdaş Sok. No:3 Sarıyer / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 KM
Kontenjan Bilgileri : kontejan.meb.gov.tr adresini ziyaret ediniz.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : kontejan.meb.gov.tr adresini ziyaret ediniz.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :